Verleden

Veel MKB ondernemingen hebben een rijke (familie)geschiedenis. Métier is al jaren lang betrokken bij ondernemers en familiebedrijven waar de bijzondere dynamiek van continuïteit, tradities en emoties een grote rol spelen.

Heden

Wij zetten ons in voor het MKB in metaalbewerking, maakindustrie en groothandel e.d. We adviseren (familie)ondernemingen bij de optimale inrichting van hun organisatie voor nu en voor de toekomst.
Onze vacatures

Toekomst

Kunt u wel wat advies gebruiken bij de inrichting van uw organisatie zodat deze optimaal blijft aansluiten bij de ontwikkelingen van de markt? Samen maken we uw onderneming klaar voor de toekomst!
Lees verder

Onze Passie

Organisatieadviesbureau in Assen voor MKB en familiebedrijven

Is uw onderneming gevestigd in bijvoorbeeld Assen, Groningen, Delfzijl, Drachten, Emmen, Beilen, Hoogeveen, Leek, Meppel, Oosterwolde, Hoogezand, Veendam of Winschoten? Dan zoeken wij u graag op! Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze onlangs geopende vestiging in Assen. Tegenover het Asserbos in de voormalige Marechausseekazerne aan de Beilerstraat 223 vindt u onze nieuwe locatie.

Ingobert Veen, eigenaar van Métier, is geboren en getogen in Drenthe. Na een aantal jaren in de Randstad te hebben gewoond en gewerkt heeft hij in 2001 zijn eigen organisatieadviesbureau geopend in Zwolle. In 2021 trokken het Drentse land, de mensen en mentaliteit Ingobert dan ook daadwerkelijk naar Assen. Sindsdien hebben wij een vestiging in Assen geopend.

Wij zetten ons als organisatieadviesbureau met passie in voor voornamelijk het MKB en familiebedrijven in de metaalbewerking, maakindustrie, agritechniek, foodprocessing en groothandel e.d.. Bij deze bedrijven spelen vaak technische of supply chain gerelateerde onderwerpen en verandervraagstukken. We adviseren ondernemers en/of families bij het optimaal inrichten van de organisatie. De ontwikkelingen in de markt hebben continu invloed op de wijze waarop organisaties ingericht moeten worden. Daar goed vorm aan geven, kan soms best ingewikkeld zijn. Métier denkt als buitenstaander en expert op dit gebied graag met u mee!

 

Organisatieadviesbureau in Assen voor het MKB en familiebedrijven

Lees verder

Persoonlijk

Als organisatie- adviesbureau onderscheiden wij ons door een authentieke, relationele manier van werken. Gaan we samen met u aan de slag, dan willen wij u en uw onderneming echt leren kennen.

Transparant

Welk traject we ook met u starten, we doen het samen. Elke stap die we zetten, bespreken we met u en elke sollicitatie die op uw vacature binnenkomt, nemen we met u door. We houden van open en eerlijke communicatie. Duidelijk, helder.

Passie

Het werken met MKB ondernemers en familiebedrijven geeft ons veel energie. De passie die ondernemers hebben voor hun bedrijf, voelen wij net zo wanneer we merken dat we toegevoegde waarde mogen leveren en een onderneming vooruit kunnen helpen.

Onze diensten

Wat bieden wij?

Alle diensten

Onze klanten

Wie hebben we al geholpen?

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye