Effectief samenwerken

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zullen ons altijd richten op effectief samenwerken ‘in het werk’. Dit is geen coaching zoals u wellicht gewend bent, zoals persoonlijke ontwikkeling of coaching m.b.t. levensvragen. Het gaat over de wijze waarop mensen communiceren en welk effect dat heeft op samenwerking.

7Life Scan

€ 600

Talenten en communicatiestijlen

We gebruiken hiervoor de 7Life Scan. Deze geeft o.a. inzicht in talenten en welke stijlen van samenwerking en communicatie mensen hebben. Het mooie van deze scan is dat er geen oordeel aan hangt, iedere uitkomst is goed. Het geeft weer welke sterke kanten mensen hebben en hoe zij elkaar aanvullen met de verschillende communicatiestijlen.

We bekijken altijd eerst hoe het werk van de betreffende medewerkers er uitziet, hoe processen binnen de organisatie lopen en hoe de taken verdeeld zijn. Vervolgens nemen we de 7Life Scan bij meerdere medewerkers af. Daaruit zal blijken dat mensen verschillende talenten en wijzen van samenwerken en communiceren hebben. Wat betekent dat? Hoe werk je samen met iemand die een andere stijl van communiceren heeft? En wat zijn belangrijke aandachtspunten bij bijvoorbeeld overdrachtsmomenten?

Het is een korte en concrete online scan die we persoonlijk nabespreken. Een heel mooi middel om bijvoorbeeld binnen MT’s en op afdelingen inzichten en wederzijds begrip te brengen.

 

Wij bieden voor € 600 per medewerker:

 • presentatie aan de medewerkers over de inhoud van de 7Life scan
 • licentiekosten 7Life scan
 • individuele bespreking van uitkomst van de 7Life scan
 • het boek ‘Communicatiekracht’
 • rapport van de 7Life scan voor de betreffende medewerker

Voor een bespreking van de scans binnen een MT of team rekenen wij € 500. Dit is inclusief:

 • voorbereiding
 • reistijd en reiskosten
 • de bespreking zelf

Adviseurs: Melissa Kanis en Margriet Slofstra

 

 

 

Samenwerking inZicht®

€ 1.750

Is het binnen uw organisatie helder op welke momenten in het proces samenwerking met andere afdelingen gezocht moet worden? Wie is betrokken bij het maken van beslissingen? Waar ligt de verantwoordelijkheid om af te stemmen?

Samenwerking inZicht® is een vervolg op Proces inZicht® en brengt helder in beeld welke afdelingen betrokken zijn bij beslissingen of afstemming.

 

Wat gaan we doen?

 • uitleggen hoe de tools werken.
 • processen in kaart brengen met Proces inZicht®
 • vervolgafspraak om met Samenwerking inZicht® afstemmingsmomenten in kaart te brengen + sparren en adviseren over oplossingsrichting met MT

Adviseurs: Melissa Kanis en Deborah Marcus

 

Effectief samenwerken

Wilt u meer weten?

Afspraak maken?

We maken graag een afspraak om vrijblijvend langs te komen en u te vertellen over onze tools en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye