Werving en Selectie

Op zoek naar nieuw talent?

Métier is u graag van dienst bij het werving en selectie traject om die éne persoon te vinden met de talenten die toegevoegde waarde leveren aan uw onderneming.

We verzorgen complete procedures voor het invullen van middenkader- en managementfuncties binnen technisch georiënteerde en/of productiebedrijven. Met onze vestigingen in Zwolle, Groningen, Almelo en Barneveld richten wij ons op MKB bedrijven met een eigenaar/directeur structuur zonder P&O afdeling in Noordoost-Nederland. Onze jarenlange expertise ligt in het werven en selecteren van talentvolle medewerkers of opvolging voor familiebedrijven. Dit doen we vanuit een bedrijfskundig perspectief en met aandacht voor de familierelaties en bijbehorende emoties.

Functies die wij voor u in kunnen vullen zijn bijvoorbeeld:

 • Manager Projecten
 • Accountmanager
 • Controller
 • Officemanager
 • Manager engineering
 • Commercieel manager
 • Algemeen directeur
 • Marketingprofessional
Werving en selectie voor € 3.250,-

Voor het scherpe tarief van € 3.250,- begeleiden wij u bij de MKB werving en selectie van de juiste kandidaten voor uw vacatures. Dit proces verloopt als volgt:

Samen met u bespreken we, bij u of bij ons op kantoor, welke aanvulling u nodig heeft binnen uw organisatie. Vaak interviewen we ook meerdere medewerkers om een goed beeld van uw bedrijf en de behoeften te krijgen. Op basis van een uitgebreide inventarisatie schrijven wij vervolgens een wervende tekst.

Deze tekst plaatsen we, na uw akkoord op een breed scala aan vacaturesites. Tevens versturen wij de vacature in een mailing naar een selectie van kandidaten uit onze database. Omdat we graag kijken hoe we het beste om kunnen gaan met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt kunnen we bijvoorbeeld samen met u op LinkedIn zoeken naar geschikte kandidaten.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de gratis optie om de vacature in andere Europese landen uit te zetten. In de praktijk combineren we beide trajecten echter vaak, zodat u op die manier het beste beeld krijgt van de kandidaten die er in de markt zijn.

Alle sollicitaties die vervolgens binnenkomen, zowel via de binnenlandse als de buitenlandse kanalen, bespreken we met u. Samen maken we een eerste selectie van kandidaten, die worden uitgenodigd voor een eerste ronde gesprek.

De eerste ronde gesprekken vinden plaats via videoconferentie. Op deze wijze krijgt u binnen korte tijd een beeld van relatief veel kandidaten. Onze vaste wervingsfee factureren wij na de videogesprekken. U kiest er vervolgens zelf voor of wij u ook begeleiden bij de 2e ronde gesprekken of dat u de procedure zelf afrondt.

MKB werving en selectie Groningen, Werving en selectie Barneveld Verdere begeleiding bij werving en selectie voor € 100,- per uur

Wanneer wij u ook begeleiden bij de tweede en eventueel volgende gesprekken rekenen wij een tarief van € 100,- per uur.

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven en ons flexibele
3 stappenplan voor werving en selectie.

Onze kandidaten

Wij werven gemotiveerde en gepassioneerde kandidaten met een consistente opbouw in het cv (geen jobhoppers) die beschikken over een gedegen opleidingsachtergrond op HBO- of WO-niveau. Wij streven ernaar kandidaten te bemiddelen die ‘het verschil kunnen maken’ en die professionele skills hebben.

We bemiddelen niet voor reguliere functies op MBO-niveau. Hiervoor zijn andere werving en selectiebureaus of uitzendbureaus meer geschikt.

‘Métier-kandidaten’:
 • weten welke talenten zij hebben
 • hebben de drive om deze in te zetten
 • hebben een toekomstplan met een duidelijke visie op de wijze waarop zij hun ambities waar gaan maken
 • beschikken over actuele vak- en marktkennis

Voor meer informatie over werving en selectie
en ons 3-stappenplan kunt u contact opnemen
met Ingobert Veen of Deborah Marcus.

MKB Werving en Selectie Zwolle, Ingobert Veen