Partner

Voor een aantal onderwerpen en vraagstukken die wij zelf niet begeleiden, verwijzen we u graag door naar onze samenwerkingspartners Familiebedrijvigheid, EB Teamontwikkeling, Essentia Zakelijke Tekst & Advies of Frank Sturrus met wie wij goede ervaringen hebben en waar wij graag mee samenwerken.

Eline Boogaerdt-Karsten

STiR erkend teamcoach

Eline Boogaerdt-Karsten is academisch geschoold en werkt al jaren voor en met Métier. Daar waar processen in teams vastlopen, coacht Eline teams om ongewenst (groeps)gedrag duurzaam om te zetten in effectief gedrag. Aan de hand van een coachvraag werkt het team, onder haar begeleiding, zelf aan de oplossing. De focus ligt op onderliggende processen, achterliggende oorzaken, ingesleten patronen en vervolgens op het doorbreken van oude gewoontes en werken naar duurzame verandering. Eline geeft tevens vaardigheidstrainingen.

Lisette Kamphof - Essentia

Tekstschrijver

Lisette Kamphof is sinds 2018 zelfstandig tekstschrijver. Daarvoor werkte zij een korte tijd voor Métier. Hierdoor kent zij ons type klanten van mkb-ondernemers en familiebedrijven goed en schakelen wij haar graag in wanneer we extra capaciteit nodig hebben voor het schrijven van vacatureteksten.

Familiebedrijvigheid

Familiebedrijvigheid

Familiebedrijvigheid biedt training en advies aan directie, aandeelhouders en medewerkers van familiebedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf. De trainingen en advisering richten zich op de zakelijke kant van het ondernemen en de persoonlijke aspecten binnen het familiebedrijf.

Familiebedrijvigheid helpt ondernemers met HR-Advies en rendementsverbetering.

Frank Sturrus

Adviseur Procesverbetering

“Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties” is zijn passie. Hij vindt het geweldig om mensen in organisaties te begeleiden bij uiteenlopende vraagstukken zoals het verbeteren van processen die niet lekker lopen, verbetering van de organisatie-inrichting, helpen wanneer mensen niet meekunnen in veranderingen of als innovaties niet van de grond komen. Vanuit een logistiek oogpunt geeft Frank inzicht in knelpunten in processen en helpt bij het vinden van oplossingen.

Métier Sponsort

Wij vinden het mooi om te zien dat plaatselijke jongeren hun talenten, tijd en energie inzetten voor mensen die het minder hebben dichtbij of ver weg. Métier steunt dan ook van harte dit soort initiatieven waarbij jongeren en volwassenen zich met passie en enthousiasme inzetten voor hun medemens.

Navigators Studentenvereniging Zwolle

Navigators Studentenvereniging Zwolle is een christelijke studentenvereniging in Zwolle. Een enthousiaste groep studenten die diepgang en gezelligheid combineren. Métier sponsort deze vereniging graag! Het is een mooie wederzijdse samenwerking, want meerdere studenten hebben  Métier al geholpen met administratieve werkzaamheden en klussen op kantoor.

Naar website

Faith and Work - CGK Zwolle

Hoe kunnen we geloof en werk in onze dagelijks leven met elkaar verbinden en hoe kunnen we het gesprek hierover binnen onze gemeente op gang brengen? Métier steunt activiteiten vanuit dit initiatief.

Spinningmarathon KiKa

Spinningmarathon Rijssen

Op 18 januari 2020 haalt de Spinning Marathon in Rijssen geld op voor Stichting KIKA. 5 jaar geleden overwon Fay (dochter van Karin Seppenwoolde) kanker (AML). Stichting Kika zet zich in voor kinderen met kanker en streeft ernaar het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen door middel van onderzoek en andere activiteiten. Om Stichting KiKa hierin te ondersteunen en zieke kinderen een gezonde toekomst te kunnen bieden, heeft Spinningmarathon Rijssen zich dit jaar tot doel gesteld om €15.000 op te halen! Métier draagt daar uiteraard graag aan bij!

Naar website

Youth for Christ

Youth for Christ is een jongerenwerk organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en hun ouders. Ze willen iedereen de kans geven om zich te ontwikkelen op sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief gebied. Zo staan ze elke week verschillende dagen met een panna-kooi in een aantal wijken in Zwolle, organiseren ze elk jaar de Sonrise sportweek in park de Hogenkamp in Zwolle en wordt er momenteel gebouwd aan een muziekstudie waar rapworkshop gegeven gaan worden. Er wordt contact gelegd met kinderen, jongeren en ouders waarmee de kansen, mogelijkheden en uitdagingen waar tegen aangelopen wordt in de wijk worden ontdekt. Er worden bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, maatschappelijke stages, maatjesprojecten en andere sociale ondersteuningsactiviteiten aangeboden.

Naar website

Hart voor Zwolle

Stichting Hart voor Zwolle. Enthousiaste Zwolse jongeren verbinden zich op actieve wijze aan stadsgenoten die zelf geen sociaal netwerk hebben. Door middel van hardlopen zetten jonge mensen hun energie in om deze kloof te verkleinen.

Naar de website
arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye