Partners

Voor een aantal onderwerpen en vraagstukken die wij zelf niet begeleiden, verwijzen we u graag door naar samenwerkingsparnters met wie wij goede ervaringen hebben en waar wij graag mee samenwerken.

Van Lienden & Kooistra

Van Lienden en Kooistra

Wij werken graag samen met Van Lienden en Kooistra, een betrokken kantoor met accountants en bedrijfsadviseurs dat zich met haar dienstverlening focust op familiebedrijven in het MKB.

Naar website
Familiebedrijvigheid

Familiebedrijvigheid

Familiebedrijvigheid biedt training en advies aan directie, aandeelhouders en medewerkers van familiebedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf. De trainingen en advisering richten zich op de zakelijke kant van het ondernemen en de persoonlijke aspecten binnen het familiebedrijf.

Naar website
Perspectief

Perspectief

Voor zaken rondom ziekteverzuim en reïntegratie van uw medewerkers verwijzen wij u graag door naar Arbodienst Perspectief.

Naar website

Métier Sponsort

Wij vinden het mooi om te zien dat plaatselijke jongeren hun talenten, tijd en energie inzetten voor mensen die het minder hebben dichtbij of ver weg. Métier steunt dan ook van harte dit soort initiatieven waarbij jongeren en volwassenen zich met passie en enthousiasme inzetten voor hun medemens.

Spinningmarathon KiKa

Spinningmarathon Rijssen

Op 18 januari 2020 haalt de Spinning Marathon in Rijssen geld op voor Stichting KIKA. 5 jaar geleden overwon Fay (dochter van Karin Seppenwoolde) kanker (AML). Stichting Kika zet zich in voor kinderen met kanker en streeft ernaar het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen door middel van onderzoek en andere activiteiten. Om Stichting KiKa hierin te ondersteunen en zieke kinderen een gezonde toekomst te kunnen bieden, heeft Spinningmarathon Rijssen zich dit jaar tot doel gesteld om €15.000 op te halen! Métier draagt daar uiteraard graag aan bij!

Naar website

Worship Together

Door middel van muziek wil Worship Together mensen dichtbij God brengen, om samen Hem te aanbidden. In 2020 zijn er op verschillende locaties in Zwolle worshipavonden op 18 januari, 13 april, 4 juli en 30 augustus. Wij waarderen de inzet van de ‘twintigers en dertigers’ die zich hier volop voor inzetten. Hun passie en enthousiasme delen we en veel van hen zijn deel van de kerk waarin wij ook actief zijn.

Naar website

Youth for Christ

Youth for Christ is een jongerenwerk organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en hun ouders. Ze willen iedereen de kans geven om zich te ontwikkelen op sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief gebied. Zo staan ze elke week verschillende dagen met een panna-kooi in een aantal wijken in Zwolle, organiseren ze elk jaar de Sonrise sportweek in park de Hogenkamp in Zwolle en wordt er momenteel gebouwd aan een muziekstudie waar rapworkshop gegeven gaan worden. Er wordt contact gelegd met kinderen, jongeren en ouders waarmee de kansen, mogelijkheden en uitdagingen waar tegen aangelopen wordt in de wijk worden ontdekt. Er worden bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, maatschappelijke stages, maatjesprojecten en andere sociale ondersteuningsactiviteiten aangeboden.

Naar website

Theodorakapel

In 2019 is de Theodorakapel geopend, dé plek voor bezinning, cultuur en ontmoeting in het hart van Zwolle. De kapel is onlangs gerenoveerd en Métier ondersteunt dit mooie regionale initiatief van harte om de kapel te kunnen behouden.

Naar website

Hart voor Zwolle

Stichting Hart voor Zwolle. Enthousiaste Zwolse jongeren verbinden zich op actieve wijze aan stadsgenoten die zelf geen sociaal netwerk hebben. Door middel van hardlopen zetten jonge mensen hun energie in om deze kloof te verkleinen.

Naar de website

Faith and Work - CGK Zwolle

Hoe kunnen we geloof en werk in onze dagelijks leven met elkaar verbinden en hoe kunnen we het gesprek hierover binnen onze gemeente op gang brengen? Métier steunt activiteiten vanuit dit initiatief.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye