OVER MÉTIER

Organisatieadviesbureau met pássie!

Bij ondernemingen in het technisch MKB spelen vaak technische of supply chain gerelateerde onderwerpen en verandervraagstukken. We adviseren ondernemers bij het optimaal inrichten van de organisatie. De ontwikkelingen in de markt hebben continu invloed op de wijze waarop organisaties ingericht moeten worden. Daar goed vorm aan geven, kan soms best ingewikkeld zijn. Métier denkt als buitenstaander en expert op dit gebied graag met u mee!

Waarom? Omdat we begrijpen dat uw bedrijf geschiedenis heeft, dat continuïteit, emoties en tradities een rol spelen en dat u een vak heeft waar u uw tijd en aandacht aan wilt geven. We zijn persoonlijk betrokken en onderscheiden ons door een authentieke en relationele manier van werken. We werken altijd met u samen, luisteren, zijn nieuwsgierig en willen weten waar u heen wilt met uw onderneming.

Dat betekent dat we écht willen helpen, niet om geld te verdienen of om onze goede reputatie in stand te houden, maar om met de talenten die wij hebben gekregen te doen wat nodig is en u als ondernemer verder te helpen. Soms is ons advies onverwacht en niet wat u in gedachten had. Het komt wel recht uit ons hart en is er altijd op gericht iets toe te voegen aan uw onderneming.

Wilt u advies hoe u uw organisatie zo kan inrichten dat het optimaal aansluit bij de ontwikkeling van de markt? Bent u op zoek naar die ene persoon die toegevoegde waarde biedt aan uw onderneming? Wilt u investeren in in uw eigen ontwikkeling of in die van één van uw medewerkers? Dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen waar Métier u graag bij helpt!

Onze diensten

OVER MÉTIER

Ons team

We hebben een klein en hecht team en vullen elkaar goed aan met elk onze eigen talenten en specialisme. De meesten van ons werken al lang bij Métier waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld, weten wat we aan elkaar hebben, nauw samenwerken en elkaar opvangen wanneer nodig. De lijnen zijn kort, we hebben allemaal ‘hart voor de zaak’ en er is een goede sfeer. Dát in combinatie met het feit dat we allemaal doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, maakt ons een sterk team!

Vanuit de vestigingen Assen en Zwolle kunnen we u met ons zeer complete dienstverlening bieden.

Ons team

OVER MÉTIER

Organisatieadviesbureau Métier blijft bij! Gaat u mee?

De markt waarin u en uw onderneming zich bevinden, verandert in een razendsnel tempo. Wij volgen deze veranderingen zodat wij u altijd op basis van de actualiteit van dienst te kunnen zijn. Onderwerpen als digitalisering, technologisering, flexibilisering en internationalisering spelen een grote rol.

Ook bij Métier doen we ons best bij te blijven. Zo werken wij met up-to-date recruitmentsoftware, waardoor we onze werving en selectieprocedures efficiënt, snel, overzichtelijk en compleet kunnen doorlopen. Een daaraan gekoppelde vernieuwde website en het gebruik van online tools dragen daaraan bij.

Net als u, merken ook wij dat de Nederlandse arbeidsmarkt schaarser wordt, daarom kijken we graag samen met u hoe we daar op een creatieve manier mee om kunnen gaan en bieden we de mogelijkheid om wervingsprocedures ook uit te zetten in andere Europese landen.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye