Ingobert, eigenaar van Métier B.V., is opgegroeid in Havelte en studeerde bedrijfseconomie aan de universiteit in Groningen met als specialisatie arbeid in het productieproces. Na zijn studie deed hij ervaring op met werving en selectie als bemiddelaar in de uitzendbranche. Bovendien heeft hij als bedrijfsadviseur gewerkt bij een accountantskantoor en als adviseur van startende ondernemers in Amsterdam. In 2001 besloot hij terug te keren naar zijn wortels: het noordoosten. Op 10 september 2001 opende Ingobert in Zwolle de deuren van zijn eigen bureau: Métier B.V. Inmiddels is er ook een vestiging in Assen toegevoegd. Als adviseur werving en selectie ondersteunt Ingobert ondernemers in Noord, Oost en Midden Nederland op het gebied van mens en organisatie.

Ingobert heeft een sterke internationale interesse en gaat dan ook regelmatig mee op handelsmissies. Hij is daardoor o.a. in Oekraïne (Kiev and Kharkov), Duitsland (Berlijn), Estland (Tallinn and Tartu), Georgië en Azerbeidzjan (Caspian Agro in Baku) geweest. Ook heeft hij meerdere organisaties in Polen (Krakow) bezocht en is in o.a. Roemenië en Spanje geweest om contacten te leggen met een aantal wervings- en selectiebureaus voor een intensieve samenwerking. Dit heeft geresulteerd in de bemiddeling van vacatures met een internationale component vanuit ons losstaande label European Professionals. Zo hebben wij recent een Nederlandse directeur bemiddeld voor een productielocatie met 140 medewerkers in Bulgarije en een vestigingsmanager voor een Duitse groothandel voor de dakdekkerswereld die een vestiging in Nederland wilde beginnen. Voordeel hierbij is dat Ingobert naast Nederlands ook goed Engels en Duits spreekt, prima Spaans spreekt en zich kan redden in de Franse taal.

Binnen Métier werken we als zelfstandigen in verschillende samenstellingen samen in projecten. Vanuit onze specialistische achtergronden wisselen we kennis uit.

Zo wordt voor onze klanten 1+1+1+1=5.

 

Ingobert Veen

Adviseur

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye