Hoe pak je dat aan?

Werving en Selectie HR

U bent op zoek naar dé specialist op HR gebied die van toegevoegde waarde gaat zijn voor uw onderneming. Maar hoe pak je Werving en Selectie van HR professionals aan?

Hoe vind je precies die nieuwe medewerker die dat ‘gat’ in jouw onderneming op gaat vullen? Welke taken, verantwoordelijkheden en plek in de organisatie krijgt deze nieuwe collega? Hoe schrijf je een goede wervende tekst? Via welke kanalen ga je de juiste kandidaten bereiken?

Allemaal vragen waar u zich mee bezig moet houden als u aan de slag gaat met Werving en Selectie binnen HR.

Métier heeft ruim 20 jaar ervaring met Werving & Selectie. Als het gaat om Werving en Selectie van HR professionals dan zetten wij graag onze expertise voor uw onderneming in. Wij hebben uitgebreide ervaring met het begeleiden van een effectief Werving en Selectie traject voor HR functies. We kennen de arbeidsmarkt, zijn bij veel bedrijven binnen geweest en voelen ons, helemaal thuis als we binnen het technisch MKB aan slag mogen met HR Werving en Selectie.

Vacatures waar Métier u bij kan helpen

Techniek

Métier richt zich met name op het werven middenkader, management en staffuncties.

Op het gebied van HR begeleiden wij u graag bij de werving en selectie van een HR Adviseur, HR Specialist, HR Professional, HR Manager, Directeur HR of vergelijkbare rollen.

Maatwerk Werving en Selectie Techniek

Onze jarenlange expertise ligt bij de werving en selectie van talentvolle medewerkers.

Werving en Selectie is een vak. Een vak waarin wij jarenlange ervaring hebben opgedaan die wij graag inzetten voor uw onderneming. U heeft uw eigen vak, kennis van technieken, de markt en ontwikkelingen. Die kennis en ervaring hebben wij wél van u nodig om de juiste vacature tekst te schrijven om vervolgens met de meest passende kandidaten in gesprek te komen. Werving en Selectie op HR gebied is dan ook een traject dat we samen met u doorlopen.

Hoe ziet een Werving & Selectie HR traject met een vaste lage fee eruit?

Voor €4.250,- bieden wij het volgende
  • Uitgebreide inventarisatie van de functie
  • Schrijven wervingsprofiel voor de vacature
  • Online uitzetten van de vacature en in de Métier kandidatendatabase
  • LinkedIn search en benaderen potentiële kandidaten
  • Gezamenlijke selectie van de sollicitaties
  • Eerste ronde videogesprekken met geselecteerde kandidaten

Klik voor meer informatie over onze aanpak hier

Werving en Selectie

Waarom Métier?

Manier van werken

Wij onderscheiden ons door een authentieke en relationele manier van werken. Een persoonlijk aanpak, transparantie, no nonsens en passie zijn kernwoorden. Gaan we samen met u aan de slag dan willen we u en uw onderneming echt leren kennen. We werken altijd met u samen, luisteren, zijn nieuwsgierig en willen weten waar u heen wilt met uw onderneming. Op deze manier kunnen wij de meeste toegevoegde waarde leveren voor uw onderneming met werving en selectie van HR  professionals.

We hebben een uitgebreide database met  HR kandidaten en hebben een groot netwerk op LinkedIn waarbinnen wij samen met u gericht kunnen zoeken naar potentiële kandidaten.

Leest u vooral de verhalen uit de praktijk. Zo hebben we al vele succesvolle trajecten met werving en selectie doorlopen.

Onze projecten

De sectoren waarin Metier actief is

Technisch MKB

Métier is voornamelijk actief in het technisch MKB in de maakindustrie, metaalbewerking, agritechniek en foodprocessing e.d.. in Noordoost Nederland. Ons hart ligt bij mbk ondernemingen zónder HR-afdeling.

We lopen graag door productiehallen en over bedrijventerreinen zodat we écht zien en horen hoe de processen binnen uw onderneming lopen, proeven we de sfeer en krijgen we in inkijkje in uw dagelijkse praktijk. Deze manier van kennismaken is voor ons onmisbaar om werving en selectie op het gebied van HR succesvol te laten zijn.

Contact

Ontdek wat Métier voor u kan betekenen

Heeft u hulp nodig bij Werving en Selectie van HR functies? Dan bent u bij Métier aan het juiste adres!

Neem voor meer informatie of een het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Contactformulier

Onze adviseurs

Deborah Marcus, Melissa Kanis of Ingobert Veen helpt u graag met de werving van uw nieuwe medewerker!

Bel ons: 038- 452 88 33

 

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye