Proxcys is een groeiende organisatie en volop in ontwikkeling. Er werd daarom ingezet op de werving van nieuwe collega’s, maar ook op de verbetering van taakverdelingen en samenwerking. Vanuit Métier mochten wij de volledige breedte van onze diensten inzetten.

Vanaf september 2023 hebben Ingobert Veen en Melissa Kanis, met assistentie van Marjan Tamminga mogen begeleiden bij de werving van meerdere medewerkers. Om goed in kaart te brengen hoe de taken binnen Proxcys verdeelt zijn, waar geschoven moest worden met taken en waar de hiaten vielen, hebben wij Taak inZicht® ingezet. Deze basis vormde de input om verder te praten over de te vormen vacatures.

Na uitgebreide en diepgaande inventarisaties startten we het werving & selectieproces op voor meerdere vacatures. Zo zijn de rollen van manager engineering en productie, CFO, coördinator commerciële backoffice, service engineer, warehouse & quality engineer, strategic purchaser en projectengineer ingevuld. Een flinke uitbreiding dus, waardoor Proxcys o.a. veel mooie stappen zet op het gebied van financial control, het managen van bedrijfsprocessen, kwaliteit, logistiek, inkoop en engineering!

Daarnaast hebben het afgelopen jaar 26 medewerkers van Proxcys de 7Life scan ingevuld. Deze scan geeft inzicht in communicatiestijlen en hoe de samenwerking tussen deze stijlen verloopt. De uitslagen zijn zowel individueel als in groepsverband besproken door Melissa Kanis en Margriet Slofstra.

Een mooi voorbeeld van de intensieve samenwerking die wij met onze klanten hebben, maar ook van die binnen ons team.

Els Franssen: “door de komst van de nieuwe medewerkers, merken we dat er nieuwe energie en inspiratie in de organisatie is. Er heerst een positieve vibe, we gaan weer volle kracht vooruit in samenwerking met elkaar! Ook merken we dat er leuke initiatieven worden georganiseerd voor de versterking van de onderlinge band, zoals samen padellen na werktijd of meedoen met (of aanmoedigen bij) de 4 mijl van Emmen.”

 Wat fijn om zo te kunnen meewerken aan de groei van dit bedrijf!

 

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye