Organisatie adviesbureau

Waarom zou je als MKB ondernemer een organisatieadviesbureau inschakelen?

Als ondernemer in het technisch MKB heb je passie voor je vak. Dáár ligt je focus. Uiteraard weet je welke expertise jouw medewerkers nodig hebben en welke stappen op technisch inhoudelijk vlak nodig zijn om een goed product aan de klant te leveren.

Maar hoe richt je processen op de meest optimale manier in? Hoe implementeer je LEAN binnen jouw bedrijf? Wat zijn de kwaliteiten van jouw medewerkers en doen wij wat ze moeten doen? Werken ze fijn samen? Kunnen ze zich ontwikkelen? Hoe kun je kosten besparen? Krijgt de klant echt wat is beloofd, op tijd, op de juiste plek?

Dat zijn best belangrijke vragen en cruciaal om te beantwoorden om de continuïteit van jouw onderneming te borgen.

Onderwerpen die aandacht, een frisse blik en expertise verdienen.

Heb je wel eens gedacht aan een organisatieadviesbureau? Métier, gevestigd in Zwolle en Assen, is expert in organisatieadvies specifiek voor het technisch MKB. We leggen je graag uit waarom een samenwerking met een organisatie adviesbureau zoals Métier van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf.

De reden om een organisatie advies bureau in te schakelen is simpel: je haalt expertise in huis die je zelf niet hebt.

Wat doet een organisatie adviesbureau eigenlijk?

Organisatie adviesbureau

Een organisatieadviesbureau helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun interne structuur en processen. Dit kan gaan over procesoptimalisatie, het verdelen van taken en verantwoordelijkheden, maar ook over samenwerking binnen en tussen teams. Het doel? Zorgen dat jouw bedrijf nog beter functioneert, klaar is voor de toekomst en dat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw passie voor techniek.

Sectoren en bedrijven die profiteren van Métier’s organisatie advies

Organisatie advies

Métier heeft al veel bedrijven in het technisch MKB en maakindustrie geholpen. Onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt, want geen twee bedrijven zijn hetzelfde. We kijken samen naar wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Onze klanten, van machinebouwers tot bedrijven in de technische sector, zien na onze samenwerking vaak een significante verbetering in hun operaties en bedrijfsresultaten.

We hebben inmiddels mogen werken met bedrijven in o.a. de metaalbewerking, scheepsbouw, machinefabrieken, rubberindustrie en betonsector. De meeste bedrijven bevinden zich in Noordoost Nederland en hebben ca. 10 tot 80 medewerkers. We werken graag samen met eigenaar/directeuren en komen vaak bij familiebedrijven met een rijke geschiedenis. We hebben gemerkt dat we dáár de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden met organisatie advies.

Métier

Waarom Métier: Jouw adviesbureau in organisatieontwikkeling

Wat maakt Métier anders dan andere organisatieadvies bureaus? Wij begrijpen de technische sector als geen ander en combineren dit met een diepgaande interesse in jouw bedrijf. We lopen graag door fabriekshallen en over bedrijventerreinen, praten graag met medewerkers over hun werk en bekijken werkplekken.

Onze aanpak is persoonlijk en altijd gericht op het bieden van toegevoegde waarde We zetten hierbij onze zelf ontwikkelde tools Taak inZicht® en Proces inZicht® in en werken graag met de communicatiescan van 7Life om inzicht te bieden in wat goed gaat en waar nog knelpunten en verbetermogelijkheden liggen. Vervolgens kunnen we hier gericht mee aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf niet alleen vandaag goed draait, maar ook klaar is voor de toekomst. Métier is daarom het organisatie advies bureau waarmee jij en jouw bedrijf verder gaat komen!

Contact

Neem de volgende stap: Ontdek wat Métier voor jou kan betekenen

Ben je benieuwd hoe organisatie adviesbureau Métier jouw bedrijf verder kan helpen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in of bel ons voor het maken van een afspraak.

We helpen je graag met een vrijblijvend advies en laten je zien wat de mogelijkheden zijn.

Contactformulier

Onze adviseurs

Deborah Marcus, Melissa Kanis of Ingobert Veen helpt u graag met de inrichting van uw bedrijf!

Bel ons: 038- 452 88 33

 

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye