Wil jij werken aan projecten voor de F35 JSF of voor Boeing of Airbus? Ben jij de spin in het commerciële en technische web die alle relevante informatie bij elkaar brengt in een maatwerk aanbieding? Grijp dan je kans en kom werken bij Nijl Aircraft Docking!

In november 2022 begonnen wij de beschrijving van de rol van Proposal Coördinator zo. En het werkte! Een ervaren engineer / Bas Brinksma voelde zich aangesproken door deze eerste zin, waardoor hij verder las en vervolgens solliciteerde. Na een paar goede gesprekken heeft hij zijn contract getekend en is aan de slag gegaan bij Nijl Aircraft Docking!

De indruk die hij heeft na de eerste maanden heeft achter gelaten bij Chris Emmink, zijn leidinggevende: “Bas/onze nieuwe collega heeft zijn plek al aardig gevonden, schroomt niet om collega’s en klanten/leveranciers aan te spreken en is pro-actief. Bas / hij merkt wel dat het niet alleen het vullen van excellijsten is maar dat er veel afwisseling is in de dagelijkse werkzaamheden en tevens dat het snel schakelen is. Overall ben ik zeker tevreden met hoe hij/ Bas het oppakt en dat we een goede keus hebben gemaakt.”

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye