Métier mocht helpen bij de invulling van deze rol. Ingobert Veen heeft meerdere gesprekken gehad met o.a. Guido Bartelink om een goed beeld van de rol te krijgen. We schreven een wervende tekst en zetten deze online uit. Daarnaast heeft Marjan Tamminga samen met Guido op LinkedIn gezocht naar mogelijk geschikte kandidaten. Deze kandidaten zijn met een kort berichtje benaderd met de vraag of zij mogelijk interesse hadden in de vacature. Het mooie was dat er intussen iemand zelf solliciteerde met een flinke dosis commerciële ervaring en die na een aantal goede gesprekken een aanbieding van ACS kreeg en deze accepteerde!

Een mooi voorbeeld van de intensieve samenwerking die wij met onze klanten hebben, maar ook die binnen ons team. Zo gebruiken we elkaars talenten, kennis en inzichten om het wervingsproces zo optimaal mogelijk te kunnen doorlopen en de juiste kandidaat te vinden.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye