Teamleider magazijn (MBO)

Kruitbosch/Cortina – 2e/3e carrièrestap – energiek

Vacature

Je bent verantwoordelijk voor het snel en goed verwerken van de uitgaande orders. Je focust je hierbij op het verbeteren van processen en het coachen van medewerkers, maar werkt zelf ook mee bij het verwerken van de orders. Je vindt het belangrijk dat de werkvloer een veilige werkplek is en zorgt ervoor dat de werkvloer netjes, schoon en op orde is. 

Je bent aanspreekpunt voor de coördinator en de magazijnmedewerkers uitgaande goederen. Je overlegt met coördinatoren en andere teamleiders over planningen en logistieke procesverbeteringen en communiceert dit naar de magazijnmedewerkers. 

Je bent tenminste drie dagen in de week beschikbaar om van 13:00 tot 23:00 uur te werken, waarvan in ieder geval de woensdag. Daarnaast werk je twee dagen van 9:00 tot 18:00 uur. 

Standplaats: Zwolle
 

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO-3 opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring;
  • Ervaring met Lean-projecten is een pre;
  • Je hebt affiniteit met logistieke processen;
  • Je ziet kansen en neemt initiatief om deze te benutten; 
  • Samenwerken en coachen zit in je bloed, je haalt er voldoening uit samen met je team het beste resultaat neer te zetten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Goede pensioensregeling;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Kruitbosch, in Zwolle, is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Al 60 jaar is Kruitbosch op innovatieve en vernieuwende wijze dé leverancier voor alles op fietsgebied. 

Belangrijke waarden binnen de bedrijfscultuur zijn ambitieus, innovatief, betrouwbaar, betrokken en dynamisch. Kruitbosch is een sterk groeiend familiebedrijf met 170 enthousiaste medewerkers.
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.