Secretaresse P&O-afdeling (12-16 uur)

administratief – accuraat - MBO

Vacature

De afdeling P&O binnen Kruitbosch bestaat uit één P&O Specialist die alle aspecten van P&O voor haar rekening neemt. In deze nieuwe functie ben je de assistent van de P&O Specialist en houd je je voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden. Tot jouw takenpakket behoren o.a. de volgende werkzaamheden: bijhouden van verlof- en overuren, salarismutaties doorgeven, uitdiensttredingen verwerken, contractverlengingen en opzeggingen opmaken en aanzegdata bewaken. Bij indiensttreding van een nieuwe medewerker verwerk je de gegevens in diverse systemen en plan je het inwerkprogramma in. Je ondersteunt bij werving- en selectieprocedures door het sturen van ontvangstbevestigingen, het inplannen van sollicitatiegesprekken en afwijzen van kandidaten. Ook assisteer je bij diverse P&O projecten, bijvoorbeeld door het bewaken dat benodigde input van collega’s tijdig wordt aangeleverd. Projecten die je tevens zult oppakken hebben te maken met het onderhouden, aanvullen en toevoegen van gegevens in diverse systemen. 

Het betreft een parttime functie; de uren zijn in overleg flexibel in te delen. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur P&O of juridisch) en werk- en of stage ervaring in een administratieve functie. Je kunt goed omgaan met diverse digitale systemen en woont in de regio Zwolle. Je bent bewust op zoek naar een parttime functie. 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Kruitbosch, in Zwolle, is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Al 60 jaar is Kruitbosch op innovatieve en vernieuwende wijze dé leverancier voor alles op fietsgebied. 
Het bedrijf is een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland en heeft de ambitie dit partnernetwerk de komende jaren verder uit te breiden. Belangrijke waarden binnen de bedrijfscultuur zijn ambitieus, innovatief, betrouwbaar, betrokken en dynamisch.

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.