Managementassistent (24-32 uur)

toeleverancier bouwsector – ‘financieel, KAM en P&O’

Vacature

Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie, waarin je administratieve ondersteuning biedt op het gebied van financiën, KAM en P&O. Je werkt nauw samen met de directeur, die een paar keer per week op kantoor aanwezig is. 

Circa een derde van je tijd houd je je bezig met de financiële administratie. Je verwerkt de bankmutaties en inkoopfacturen, verzorgt de facturatie en doet debiteurenbeheer. Processen zijn deels gedigitaliseerd, jij brengt processen in kaart en voert hierbij indien gewenst verbeteringen door om efficiënter te kunnen werken. Er wordt gewerkt met Exact. 

Op het gebied van KAM bied je ondersteuning door actiepunten uit de RIE zelfstandig op te pakken of intern uit te zetten. Ook signaleer je wijzigingen in de wet- en regelgeving en onderneem je zelfstandig actie om erachter te komen wat consequenties hiervan kunnen zijn voor de organisatie. Indien nodig schakel je hierbij de expertise in van een externe partij. 

Ook op het gebied van P&O heb je een signalerende functie, bijvoorbeeld bij het aflopen of aanpassen van arbeidscontracten of CAO-wijzigingen.   

Onder aansturing van de directeur pak je op de diverse gebieden projecten op. Je bent steeds alert op de mogelijkheid tot verbetering, doet hierin realiseerbare voorstellen en voert deze, indien mogelijk en gewenst, zelf uit. 

Standplaats: Assen

Functie-eisen

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke brede ondersteunende rol. Je hebt affiniteit met de bouwsector en bent financieel voldoende onderlegd. Daarnaast heb je enige (basis)kennis van KAM. Het aantal te werken uren is flexibel in te vullen en er bestaat een mogelijkheid om deels thuis te werken.

Persoonskenmerken
Je bent cijfermatig goed onderlegd en je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en geniet ervan als een administratie perfect onder controle en tot in de puntjes geregeld is. Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen stelt je in staat verbanden te leggen, gevolgen te zien en benodigde actiepunten signaleren. Je bent iemand die zaken proactief naar zich toe trekt en je werkt planmatig en zelfstandig. Bovenal voel je je thuis in een MKB-bedrijf met korte lijnen en heb je net als je collega’s een hands-on en op samenwerking gerichte werkmentaliteit.  

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, Polyplus Kunststoffen B.V. is al ruim 28 jaar actief als producent van polyester bouwproducten in Nederland, Duitsland en België. Door de jaren heen is de belangstelling en de vraag naar onderhoudsarme kwaliteitsproducten steeds groter geworden. Polyplus heeft na een aantal jaren de keuze gemaakt om zich te specialiseren in producten voor de bouwsector. Ze bieden een uitgebreid assortiment in polyester gevelproducten zoals dakgoten, windveren, dakranden en luifels. Ze leveren voornamelijk aan de zakelijke markt. Het juiste materiaal, passend advies en het vertrouwen van hun grote groep klanten heeft ze gebracht waar ze nu staan. Alle producten zijn maatwerk, voor vrijwel iedere situatie kunnen ze een oplossing bieden.

Bij Polyplus werken in totaal ongeveer 20 mensen. Met trots werken zij aan vele renovatie en nieuwbouwprojecten per jaar. Hun motto is: “afspraak is afspraak” en alleen het beste advies is goed genoeg voor hun klanten. Ze streven ernaar het beste te zijn op hun vakgebied en die instelling verwachten ze ook van hun medewerkers.
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus. Op 24 juli vanaf 15.00 uur zullen, met de geselecteerde kandidaten, kennismakingsgesprekken plaatsvinden via videoconferencing. De vervolggesprekken zullen plaats vinden voor het einde van de maand juli. 

.