Frontoffice Medewerker (24-40 uur)

technisch commerciële omgeving –“hands-on” – verbindend

Vacature

In deze nieuwe rol ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die telefonisch of per mail contact opnemen met Snijder Filtertechniek. Je hebt te maken met landbouwmechanisatiebedrijven of agrarische bedrijven, schippers, groothandels en civiele aannemerij. Jouw gesprekspartners zijn heel divers; directeuren, eigenaren, inkopers, technisch specialisten, etc.. 

Jij verzorgt de eerstelijns telefoon en beantwoordt vragen m.b.t. levertijden en prijzen en neemt orders op. 30% van de telefonische contacten kun je zelf afhandelen, het overige deel betreft technisch complexe vragen of klanten die vragen naar een specifieke collega. In die gevallen verbind je door naar de juiste collega. De telefoontjes en mail die je zelf afhandelt gaan vaak over specifieke filters en de klant weet dan wat hij nodig heeft, soms is het nodig dat je meer uitzoekt en doorvraagt voor je het juiste filter hebt gevonden. Wordt het te complex? Dan schakel je een collega in. Daarnaast werk je offertes en opdrachtbevestigingen uit, voer je orders in, verricht je administratieve taken en ondersteun je waar mogelijk jouw collega’s. 

Bij jouw collega’s is veel specialistische kennis aanwezig en de materie waar je mee te maken hebt is technisch complex. Ga er vanuit dat je het eerste half jaar nodig hebt om de benodigde kennis op te doen. 

Standplaats: Hasselt

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je werkervaring in een vergelijkbare rol bij een technisch bedrijf. Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre. 

Persoonskenmerken
Vanzelfsprekend heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je op een prettige en duidelijke wijze informatie te vergaren bij de klant. Je bent klantvriendelijk en jouw benadering is persoonlijk en vertrouwenwekkend. In jouw werk ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Zowel in het contact met klanten als met collega’s stel je je proactief op. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en contactpersonen. Door jouw enthousiasme en dienstverlenende basishouding ben je een fijne collega voor het team. 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is Snijder Filtertechniek in Hasselt. Dit familiebedrijf is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor de verkoop en levering van mobiele en industriële filters. In de afgelopen jaren hebben zij zich erin gespecialiseerd om een totaalleverancier in filtratiemiddelen te worden voor hun klanten in onder andere de sectoren scheepvaart, landbouwmechanisatie en civiele aannemerij.

Snijder Filtertechniek kenmerkt zich door een zeer snelle levering tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Bij Snijder Filtertechniek werken ongeveer 20 mensen. 

De bedrijfscultuur is het beste te omschrijven met de volgende trefwoorden: nuchter, technisch inzicht, samenwerking en dienstverlening.

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.

Routebeschrijving