ERP & Finance Professional (24-40 uur)

agriwereld – Navision – tijden flexibel in te vullen

Vacature

In verband met de groei en ontwikkeling van deze organisatie zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een ERP & Finance Professional. 

In deze veelzijdige functie zorg je ervoor dat ERP-pakket MS Dynamics NAV (Navision) operationeel, onderhouden en gemakkelijk in gebruik is. Je bouwt verder aan het gebruik van Navision binnen de organisatie en focust op digitalisering en optimalisatie van processen. Je wordt aangestuurd door de finance manager, waardoor je werkzaamheden vaak een financiële link hebben. 

Je richt je op het verder uitbouwen van Navision en het maken van een kwaliteitsslag in het gebruik hiervan binnen de organisatie. Je zit in het kernteam van collega’s die Navision gebruiken en spart met hen over problemen en wensen vanuit de organisatie. Jullie wisselen ervaringen uit, zoeken naar oplossingen en dragen kennis aan elkaar over. Jij neemt vanuit jouw expertise een voortrekkersrol in dit kernteam. Ook train en coach je collega’s in het gebruik van Navision, zodat zij voldoende vaardig zijn dit optimaal te gebruiken. Relatief eenvoudige proces aanpassingen en customizing binnen Navision doe je zelf, voor meer complexe materie vraag je ondersteuning van de leverancier.  

Voor rapportages wordt gewerkt met Microsoft Power BI. Benodigde rapportages zijn grotendeels klaar, maar op verzoek bouw je nieuwe rapportages. Je test updates en gemaakte aanpassingen in de testomgeving en controleert output uit het systeem alvorens deze live te zetten. 

Je bent daarnaast aanspreekpunt van je collega’s voor alle ICT-gerelateerde vragen. De 1e-lijns helpdesk en het systeembeheer zijn uitbesteed, jij onderhoudt nauw contact met de leveranciers hiervan. Een deel van je tijd besteed je aan het oplossen van systeemtechnische en andere gebruikersvragen. Green Organics is een relatief kleine organisatie waar alle collega’s praktisch meedenken en ook af en toe zaken buiten hun vaste taken op zich nemen. Dit geldt dus ook voor jou.

Het is van groot belang dat automatisering en bedrijfsprocessen op elkaar aansluiten om efficiency toe te voegen en kosten te besparen. Op het gebied van orderverwerking valt nog veel te digitaliseren, net als de processen bij klanten en telers. Het is jouw rol mee te denken hoe processen slimmer en sneller kunnen en vervolgens aan de slag te gaan met de uitvoering hiervan.

Standplaats: Dronten

Functie-eisen

In jouw opleiding en/of werkervaring vinden we een combinatie van ICT, automatisering en financiën. Je hebt hierbij aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV en beschikt over actuele IT-kennis. De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen, waarbij het minimale aantal uren 24 uur is. Werktijden zijn flexibel in te delen, afhankelijk van jouw wensen.

Persoonskenmerken
Je denkt graag oplossingsgericht mee over het optimaliseren van processen en systemen op de gebieden ICT, automatisering en financiën. Vanuit jouw expertise kom je met werkbare, praktijkgerichte en duurzame oplossingen voor vragen vanuit de organisatie. Je vindt het leuk om zelfstandig projecten op te pakken en trekt werk graag naar je toe. Hierbij neem je verantwoordelijkheid en rond je zaken altijd netjes af. Je bent in staat over afdelingen heen te kijken en het grote geheel te zien, waarbij je snel inziet waar processen slimmer en sneller kunnen. Vervolgens lukt het je collega’s inzichten te geven en ze mee te krijgen in en enthousiast te maken voor je ideeën. Je bent energiek en enthousiast, wat je combineert met een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een gestructureerde manier van werken. Bovenal ben je een aanpakker met een dienstverlenende instelling, die zich thuis voelt in een internationale handelsorganisatie met korte lijnen en een informele sfeer. 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Green Organics in Dronten is een toonaangevende, snel groeiende, internationaal opererende handelsonderneming in biologische Aardappelen, Groenten & Fruit. Vanuit het kantoor in Dronten heeft Green Organics over heel Europa, maar ook daarbuiten contacten met alle spelers in de biologische markt. Dagelijkse contacten met leveranciers en afnemers zorgen ervoor dat zij vraag en aanbod van biologische AGF goed op elkaar af kunnen stemmen. Door middel van een sterk netwerk is Green Organics in staat om de vraag uit de markt te vertalen naar de productie op de teeltbedrijven. 
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.