Creatieve Marketing DTP-er (32-40 uur)

Woodvision/Hillhout – afwisseling – offline & online media

Vacature

In deze afwisselende functie lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning en uitvoering van marketing- en communicatie plannen en activiteiten. Met jouw mooie ideeën en creatieve ontwerpen draag je bij aan het uitbouwen van de merken en naamsbekendheid van Woodvision. Je werkt intensief samen met je drie collega’s van het marketing team en ook met de afdeling verkoop. 

Je houdt je zowel bezig met het ontwikkelen en beheren van online als offline communicatiemiddelen en content. Het (jaarlijks) vernieuwen van catalogi is (mede) jouw verantwoordelijkheid. Je begeleidt en coördineert werk bij externe (reclame)bureaus door middel van doordachte briefings en voorstel ontwerpen. De input hiervoor bedenk je deels zelf en haal je deels bij je verkoopcollega’s. Ook help je mee in de voorbereiding en begeleiding van de sfeer fotoshoot van de catalogi en van productfotografie. Je stelt pakkende commerciële teksten op voor catalogi, actiekrant, nieuwsbrieven, posters, websites en online media en zorgt voor creatieve content. Daarnaast onderhoud je productinformatie zoals foto’s, labels en flyers waarbij je in Adobe Illustrator, Photoshop en/of Indesign ontwerpen maakt. Je bent het aanspreekpunt voor de dealers voor het aanvragen van marketingmiddelen. 

Door inzet van jouw kennis en ervaring draag je bij aan het verder professionaliseren van de organisatie en de continu verbetering en optimalisatie van de dienstverlening.  

Standplaats: Kampen

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, in een B2B omgeving. Affiniteit met of kennis van de houtbranche is een pré. Je hebt goede kennis van en ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop en/of Indesign.

Persoonskenmerken
Je bent een energieke, creatieve marketing professional. Door jouw oprechte interesse in het vakgebied ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online en offline marketing. Je bent in staat zelfstandig te werken, werkt nauwkeurig en met oog voor detail. Door je dienstverlenende instelling vind je het belangrijk om kwaliteit te leveren en bovenmatig te voldoen aan verwachtingen van klanten en collega’s. Je hebt gevoel voor taal en bent in staat aansprekende teksten te schrijven. Als enthousiaste teamspeler vind je het leuk om de samenwerking met collega’s van diverse afdelingen op te zoeken en een bijdrage te leveren aan het totaal. Je voelt je thuis in een organisatie met een open, niet hiërarchische cultuur van handen uit de mouwen. 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Woodvision in Kampen maakt onderdeel uit van de Outdoor Life Group. De organisatie is in de markt actief met twee sterke merken te weten Woodvision en Hillhout. De organisatie is één van de grotere spelers op de markt in de ontwikkeling en productie van tuinhout producten en brengt haar producten via een uitgebreid dealernetwerk op de markt. Klanten zijn tuincentra en bedrijven actief in de tuinhouthandel en er zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. Trefwoorden die de cultuur van onze opdrachtgever beschrijven zijn: klantgericht, innoverend, handen uit de mouwen en in de toekomst meer internationaal gericht. 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.