Coördinator Backoffice (24-40 uur)

stijlvol interieur – klant centraal – uren flexibel in te vullen

Vacature

Je komt te werken in een jong en enthousiast team met drie directe collega’s. Je collega’s staan naast hun backoffice taken ook klanten te woord in de showroom. Jij bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten, verdeelt het werk op de afdeling en zorgt dat alle vragen tijdig worden beantwoord en klanten tevreden zijn. De eerste periode zul je volledig meewerken op de afdeling en je zo de materie eigen maken. Naarmate de organisatie groeit zullen er collega’s bijkomen en groei je toe naar een meer coördinerende rol, waarin je altijd uitvoerend mee blijft werken.

Dagelijks komen tientallen klantvragen over orders binnen, telefonisch en via de website of email. Dit kunnen vragen over de status van een geplaatste order zijn of informatie aanvragen, maar ook klachten of service gerelateerde vragen. Sommige van deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden, maar het komt ook voor dat je zaken moet uitzoeken, bijvoorbeeld over een order die al in productie is. Jij staat de klanten op correcte wijze te woord en zorgt dat de klanttevredenheid wordt bewaakt. Daarnaast heb je te maken met administratieve taken zoals het inboeken van binnengekomen orders en het regelen van transporten. Jij verdeelt de taken op de afdeling, afhankelijk van de drukte in de showroom, andere werkzaamheden die collega’s hebben liggen en de aard van de vraag. Jouw focus ligt bij het nakomen van de afspraken die je met klanten hebt gemaakt en je borgt dat aan het einde van de dag alle werkzaamheden met prioriteit zijn afgerond. 

Er zijn nog stappen te maken in de verdere automatisering van het ordersysteem, de serviceverlening en het aanbrengen van structuur in de werkprocessen op de afdeling. Jij vindt het leuk om hierin mee te denken en hebt hier zelf concrete ideeën over.

Standplaats: Ede

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en ervaring in een functie met focus op klanttevredenheid. Je hebt affiniteit met automatisering en woont in Ede of omgeving. Affiniteit met interieur of meubelen is een pre. Het aantal uren per week en de werktijden zijn flexibel in te vullen, afhankelijk van jouw wensen. (Deels) onder schooltijd werken is hierbij bespreekbaar.

Persoonskenmerken
Jouw focus ligt op klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk dat klanten goed worden geholpen en haalt er voldoening uit als je net een stapje verder bent gegaan dan een klant verwacht. Door gestructureerd en goed georganiseerd te werken houd je overzicht over alle werkzaamheden en zorg je dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Je bent secuur en vindt het belangrijk dat de administratie goed op orde is, je vindt het leuk hierbij zelf aan de slag te gaan met eventuele verbeteringen. Je hebt oog voor je collega’s, je bent flexibel en houdt van aanpakken. Samen met je collega’s zet je je schouders eronder om de klanten tevreden te houden en mee te bouwen aan de verdere groei van de organisatie. 
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is Firma Hout & Staal Maatmeubelen in Ede. De firma is een jong bedrijf, in 2015 aan huis gestart, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en inmiddels in gevestigd in een bedrijfspand met een eigen werkplaats van 3000m2 en een showroom van 550m2. Firma Hout & Staal biedt een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte meubels, aangevuld met producten als stoelen, bankstellen en woonaccessoires. Op dit moment richten zij zich voornamelijk op de B2C markt, in de toekomst komt hier ook meer B2B bij. 

Belangrijke kernwoorden die passen bij de cultuur van Hout & Staal zijn: gastvrijheid, niet gericht op harde sales, de klant centraal stellen en handen uit de mouwen. 
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus.