Controller (8 - 16 uur per week)

vastgoedsector – hands on – ondernemende setting

Vacature

Binnen RV&O ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen de organisatie. Je boekt en betaalt de inkoop- en verkoopfacturen in het programma Twinfield, bereidt de jaarrekeningen voor en verzorgt de aangifte btw. Je levert tevens personeels- en salarismutaties aan. 

Ook in de voorbereiding van de projecten ben je betrokken. Je stelt prognoses en overzichten op van bijvoorbeeld financiële instellingen en bewaakt de (voor) kosten. Je onderhoudt contacten met onder meer notarissen, accountant en belastingdienst. Ook krijg je een rol in het opzetten van een verhuurders administratie. 

Ook aan je groei ambitie is gedacht. Creëer samen met directie je aanvullende taken en optimaliseer processen en procedures.  

Standplaats: Soest

Functie-eisen

Je hebt een financiële opleiding op HBO-niveau afgerond. Daarnaast heb je ruime werkervaring in een vergelijkbare rol. Ervaring in de bouw-, projectontwikkeling-, vastgoedwereld is een pre. Je hebt basiskennis van overdrachtsbelasting en omzetbelasting. Gevorderd gebruiker van MS- Excel is gewenst. Gedrevenheid en passie voor ons vak is belangrijk. Zowel herintreders, gepensioneerden als zelfstandigen nodigen wij van harte uit om te reageren! 

Persoonskenmerken
Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig met 100% inzet en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent resultaatgericht en vasthoudend, daarnaast ben je in staat verbanden te leggen en gegevens te doorgronden. Je bent in staat je eigen werkzaamheden in te plannen, waarbij je een goed overzicht en een juist beeld van de tijdsplanning hebt. Je werkt gestructureerd. Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling die zich thuis voelt in een organisatie met korte lijnen. 

Het betreft een vacature voor 8 tot 16 uur per week. De uren zijn in overleg flexibel in te vullen. Een loondienstverband heeft de voorkeur, freelance is bespreekbaar echter tegen een reële vergoeding vergelijkbaar met een loondienstverband. 
 

Bedrijfsomschrijving

RV&O is een kleine snelgroeiende projectontwikkelaar met een hecht team en een brede en interessante portefeuille in Midden-Nederland. 

Als projectontwikkelaar doen zij alles wat nodig is om de nieuwbouw gerealiseerd te krijgen. Zo bedenken zij niet alleen het plan, maar contracteren ze ook de aannemer, regelen ze de vergunningen en financieren het project. 
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.