Top

Gema Apparatenbouw

“Voor het werven en selecteren van collega’s voor staffuncties, technisch en administratief georiënteerd, wenden wij ons altijd tot Metier. Zij weten de juiste mensen uit de schaarse arbeidsmarkt te ‘trekken’.

Snel, accuraat en zonder omhaal doorlopen we het wervings- en selectieproces. Dit alles zonder show en tegen een eerlijke vergoeding.

Wij raden alle MKB-ers aan om van de diensten van Metier gebruik te maken.”

Marco Hollander, controller Gema Apparatenbouw

Ventilex BV

“Voor Ventilex is het inzetten van Métier bij het werven van personeel erg doeltreffend gebleken. Métier geeft ons meerwaarde door naast de gevraagde competenties, te focussen op de kernwaarden van ons bedrijf. Door te zoeken naar kandidaten die aansluiten bij deze kernwaarden, slagen we erin mensen voor langere tijd te binden.

Daarnaast ervaren wij de samenwerking als één die duidelijk en erg prettig is.”

Sander Weeda, finance manager Ventilex BV

Brink Industrials BV

“Ik kijk tevreden terug op de positieve werving en selectie trajecten die binnen korte tijd zijn uitgevoerd. Er werd goed gestart met het uitgebreid inventariseren van het functieprofiel; wat zijn de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden, met wie wordt er samen gewerkt etc.

De eerste gesprekken die via videoconferentie verliepen, gaven vervolgens snel een goed beeld van de kandidaten. De communicatie met Métier verliep zeer positief: de adviseurs zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.”

Hans Ramaker, manager operations Brink Industrials BV

RIS Rubber

“De adviseurs van Métier helpen bedrijfsblindheid te voorkomen, doordat zij de valkuilen vermijden waar je zelf als ondernemer wel in kan trappen. De gesprekken met Métier zijn helder, kritisch en voorzien van een goede opbouw en structuur en halen de kandidaten met regelmaat uit hun comfortzone.

Métier heeft een breed netwerk met echt interessante kandidaten. Naast begeleiding bij de werving en selectie zijn er ook assessments afgenomen die ons veel inzicht hebben gegeven in de kwaliteiten en mogelijkheden van de kandidaten.”

Wouter Rietdijk, managing director RIS Rubber

Polycomp

“Métier heeft voor ons onder andere de werving en selectie gedaan voor een procestechnoloog en een productiemanager. Het is zeer prettig dat er snel geschakeld wordt. In het traject wordt een goede screening en beoordeling van de kandidaten uitgevoerd, waarop vervolgens een helder advies volgt. Dit geeft mij als ondernemer duidelijke handvaten om mee te nemen in de besluitvorming.”

Robert Uneken, managing director Polycomp

Agrifac Machinery BV

“Kernwoorden die Métier omschrijven zijn: direct, constructief, open en ondersteunend aan het MKB. De assessments die wij hebben laten uitvoeren, gaven een kloppend beeld van de kandidaat en zijn mogelijkheden en waren helder en duidelijk beschreven. Ingobert Veen is in het contact doortastend, eerlijk en doorvragend en weet op die manier de juiste informatie naar boven te halen.”

Peter Millenaar, algemeen directeur Agrifac Machinery BV

Naar boven ↑

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer informatie Melding sluiten