Samenwerkingspartners

Voor een aantal onderwerpen en vraagstukken die wij zelf niet begeleiden, verwijzen we u graag door naar samenwerkingsparnters met wie wij goede ervaringen hebben en waar wij graag mee samenwerken.

Wij werken graag samen met Van Lienden en Kooistra, een betrokken kantoor met accountants en bedrijfsadviseurs dat zich met haar dienstverlening focust op familiebedrijven in het MKB. Eén van de initiatieven die daaruit is ontstaan, is het label Familiebedrijvigheid® waaronder training en advies wordt gegeven over zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van ondernemen.

Van Lienden en Kooistra

 

Voor ondernemersvragen op het gebied van strategie, financiën en fusies kunt u goed terecht bij IJsselvliet.

 

 

 

Voor zaken rondom ziekteverzuim en reïntegratie van uw medewerkers verwijzen wij u graag door naar Arbodienst Perspectief.

 

 

 

In het geval van vragen met betrekking tot arbeidsrecht hebben wij goede ervaringen met Driehoek Advocaten.

 

 

 

 

Coachingsvragen

Voor coachingsvragen hebben we drie coaches met wie wij graag samenwerken.

Nadja Ottens is tien jaar verbonden geweest aan Métier en heeft sinds een aantal jaar haar eigen coachpraktijk. Uit ervaring weten we dat ze goed in staat is om professionals die op een kruispunt in hun leven staan weer in hun kracht te zetten en we verwijzen daarvoor dan ook graag naar haar door.

Rogier Dijkstra heeft een praktijk voor coaching en therapie. Hij ondersteunt mensen naar balans en stevigheid in hun leven. Door zijn activerende en ervaringsgerichte werkvormen komt hij snel tot de kern en tot verandering. Hij heeft veel ervaring met mensen die vastlopen in hun intellectuele capaciteiten of in hun gevoelsleven.

Corrie Horrel is al ruim tien jaar betrokken bij Métier als interne coach. Naast haar werkzaamheden als coach werkt ze als docent bij Hogeschool Windesheim. Met name bij situaties waarin coaching in de familiaire of persoonlijke sfeer nodig is, hebben wij goede ervaringen met Corrie en raden wij haar begeleiding van harte aan.

Teksten

Lisette Kamphof heeft voor Métier teksten geschreven voor onze websites en vacatures. Onlangs is Lisette haar eigen tekstbureau begonnen: Essentia Zakelijke Teksten. Métier schakelt haar regelmatig in voor extra schrijfcapaciteit en daarnaast verwijzen wij onze klanten en relaties door. Lisette schrijft onder andere webteksten, vergader- en gespreksverslagen, projectplannen en rapporten voor bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Ze denkt inhoudelijk mee, zoekt samen met u naar de kern van de boodschap en werkt dat uit in de gewenste tekstvorm. Ook voor het redigeren van bestaande teksten kunt u Lisette inschakelen.