Métier Sponsort

Wij vinden het mooi om te zien dat plaatselijke jongeren hun talenten, tijd en energie inzetten voor mensen die het minder hebben dichtbij of ver weg. Métier steunt dan ook van harte dit soort initiatieven waarbij jongeren zich met passie en enthousiasme inzetten voor hun medemens.

World Servants

Vier Zwolse jongeOrganisatieadviesbureau sponsortren gaan met World Servants naar Zambia om daar een school te bouwen voor de lokale bevolking, zodat op die manier meer kinderen onderwijs kunnen ontvangen. Letterlijk en figuurlijk bouwen aan de toekomst van de mensen daar!

Happietaria

MKB adviseurs sponsoren Op ondernemende wijze runnen Zwolse studenten een pop-up restaurant om voedselzekerheid in Zuid-Sudan tegen te gaan. Happietaria is geopend van 17 februari tot 17 maart geopend in het centrum van Zwolle. Een mooi initiatief dat wij, juist in deze tijd, van harte steunen.

Hart voor Zwolle

MKB adviesbureau steunt Hart voor ZwolleEnthousiaste Zwolse jongeren verbinden zich op actieve wijze aan stadsgenoten die zelf geen sociaal netwerk hebben. Door middel van hardlopen zetten jonge mensen hun energie in om deze kloof te verkleinen.

 

Métier steunt Youth for Christ

Youth for Christ

Youth for Christ is een jongerenwerk organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en hun ouders. Ze willen iedereen de kans geven om zich te ontwikkelen op sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief gebied. Zo staan ze elke week verschillende dagen met een panna-kooi in een aantal wijken in Zwolle, organiseren ze elk jaar de Sonrise sportweek in park de Hogenkamp in Zwolle en wordt er momenteel gebouwd aan een muziekstudie waar rapworkshop gegeven gaan worden. Er wordt contact gelegd met kinderen, jongeren en ouders waarmee de kansen, mogelijkheden en uitdagingen waar tegen aangelopen wordt in de wijk worden ontdekt. Er worden bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, maatschappelijke stages, maatjesprojecten en andere sociale ondersteuningsactiviteiten aangeboden.