Métier Sponsort

Wij vinden het mooi om te zien dat plaatselijke jongeren hun talenten, tijd en energie inzetten voor mensen die het minder hebben dichtbij of ver weg. Métier steunt dan ook van harte dit soort initiatieven waarbij jongeren zich met passie en enthousiasme inzetten voor hun medemens.

World Servants

Vier Zwolse jongeOrganisatieadviesbureau sponsortren gaan met World Servants naar Zambia om daar een school te bouwen voor de lokale bevolking, zodat op die manier meer kinderen onderwijs kunnen ontvangen. Letterlijk en figuurlijk bouwen aan de toekomst van de mensen daar!

Happietaria

MKB adviseurs sponsoren Op ondernemende wijze runnen Zwolse studenten een pop-up restaurant om voedselzekerheid in Zuid-Sudan tegen te gaan. Happietaria is geopend van 17 februari tot 17 maart geopend in het centrum van Zwolle. Een mooi initiatief dat wij, juist in deze tijd, van harte steunen.

Greijdanus College

Met Pasen zal zanger Hanwerving en selectie bureau steuntne de Vries de jongeren van het Greijdanus College in Zwolle uitdagen: ‘In een wereld waar veel eenzaamheid is, waar tieners geen uitweg meer zien, waar veel jongeren bang zijn, voor pesters, terroristen, of het leven, is het tijd om in actie te komen.‘

Hart voor Zwolle

MKB adviesbureau steunt Hart voor ZwolleEnthousiaste Zwolse jongeren verbinden zich op actieve wijze aan stadsgenoten die zelf geen sociaal netwerk hebben. Door middel van hardlopen zetten jonge mensen hun energie in om deze kloof te verkleinen.