Teamontwikkeling en coaching

Wat bieden we?

Herkent u zich in bovenstaande? Neem dan contact op met onze organisatieadviseurs. Wij verzorgen training en teamcoaching op maat voor zowel directeurs, managers en medewerkers als voor een geheel team of MT.

Aanbod teamontwikkeling MKB

Teamontwikkeling en coaching

Métier kan u en uw (familie)bedrijf de volgende trainingen en coaching aanbieden:

  • Coachend leidinggeven
  • Onderlinge samenwerking tussen leidinggevenden
  • Functioneringsgesprekken: tips en training voor het voeren van beoordelingsgesprekken en slecht nieuws gesprekken
  • Communicatie: verbeter communicatieve vaardigheden zoals het feedback geven en ontvangen
  • Teamontwikkeling: effectief samenwerken in een team
  • Competentiemanagement- en ontwikkeling

Wij bieden bovenstaande trainingen apart van elkaar aan, maar onze organisatieadviseurs kunnen ook complete coachingstrajecten verzorgen waarbij meerdere onderwerpen worden gecombineerd.

Teamcoaching en teamtraining

€125,- per uur.

Daar waar processen in teams vastlopen, begeleiden wij met teamcoaching diepgaand om ongewenst (groeps)gedrag duurzaam om te zetten in effectief gedrag. Aan de hand van een coachvraag werkt het team, onder begeleiding van de teamcoach, zelf aan de oplossing. De focus ligt op onderliggende processen, achterliggende oorzaken, ingesleten patronen en vervolgens op het doorbreken van oude gewoontes en van binnenuit werken naar duurzame verandering. In trainingen gaan we meer in op het opbouwen van vaardigheden.

Deze teamsessies en trainingen kunnen zowel bestaan uit groepssessies als individuele sessies. Hierbij begeleiden wij uw MT of team onder andere in het effectief samenwerken, het verbeteren van de interne communicatie en competentieontwikkeling.

Individuele ontwikkeling en coaching

€125,- per uur.

Naast trainingen op teamniveau bieden we u als directeur, ondernemer of medewerker ook graag individuele training en coaching aan. Als u zich wilt ontwikkelen in bijvoorbeeld uw leiderschapskwaliteiten, competenties of gesprekstechnieken, begeleidt één van onze trainers u daar graag in.

Teamontwikkeling en coaching

Métier biedt maatwerk

Maatwerk

Het uitgangspunt is altijd dat wij u een training of coaching op maat aanbieden. We inventariseren vooraf eerst samen met u welke behoeften er zijn en maken vervolgens een passend voorstel voor een complete training of coaching. Wij bieden u deze teamontwikkeling MKB tegen een betaalbaar tarief van € 125,- per uur.

Afspraak maken?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Frank Sturrus (organisatiecoach), Eline Boogaerdt-Karsten (STiR erkend teamcoach en trainer), Karin Seppenwoolde (trainer) of Anneke Vietje.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye