Personeelsontwikkeling

Wat bieden we?

Herkent u zich in bovenstaande? Neem dan contact op met onze organisatieadviseurs. Wij verzorgen training en teamcoaching op maat voor zowel directeurs, managers en medewerkers als voor een geheel team of MT.

Aanbod teamontwikkeling MKB

Personeelsontwikkeling

Métier kan u en uw (familie)bedrijf de volgende trainingen en coaching aanbieden:

 • Coachend leidinggeven
 • Onderlinge samenwerking tussen leidinggevenden
 • Functioneringsgesprekken: tips en training voor het voeren van beoordelingsgesprekken en slecht nieuws gesprekken
 • Communicatie: verbeter communicatieve vaardigheden zoals het feedback geven en ontvangen
 • Teamontwikkeling: effectief samenwerken in een team
 • Competentiemanagement- en ontwikkeling

Wij bieden bovenstaande trainingen apart van elkaar aan, maar onze organisatieadviseurs kunnen ook complete coachingstrajecten verzorgen waarbij meerdere onderwerpen worden gecombineerd.

Teamcoaching en teamtraining

€125,- per uur.

Daar waar processen in teams vastlopen, begeleiden wij met teamcoaching diepgaand om ongewenst (groeps)gedrag duurzaam om te zetten in effectief gedrag. Aan de hand van een coachvraag werkt het team, onder begeleiding van de teamcoach, zelf aan de oplossing. De focus ligt op onderliggende processen, achterliggende oorzaken, ingesleten patronen en vervolgens op het doorbreken van oude gewoontes en van binnenuit werken naar duurzame verandering. In trainingen gaan we meer in op het opbouwen van vaardigheden.

Deze teamsessies en trainingen kunnen zowel bestaan uit groepssessies als individuele sessies. Hierbij begeleiden wij uw MT of team onder andere in het effectief samenwerken, het verbeteren van de interne communicatie en competentieontwikkeling.

Individuele ontwikkeling en coaching

€125,- per uur.

Naast trainingen op teamniveau bieden we u als directeur, ondernemer of medewerker ook graag individuele training en coaching aan. Als u zich wilt ontwikkelen in bijvoorbeeld uw leiderschapskwaliteiten, competenties of gesprekstechnieken, begeleidt één van onze trainers u daar graag in.

Personeelsontwikkeling

Assessments

Heb ik de juiste kandidaat voor de vacature? Maak ik optimaal gebruik van de talenten van mijn medewerkers? Wat is het niveau van mijn teams en managers? Als u deze vragen professioneel wilt beantwoorden, kunt u gebruik maken van ons moderne en intelligente assessment- en testprogramma. Zo bieden wij u maatwerk conform de hoogste Europese normen voor een MKB prijs.

Ontwikkel assessment

€1.500,-

Bent u benieuwd naar de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers? Tijdens een ontwikkelassessment maakt de adviseur een competentieprofiel op basis van de competenties, de capaciteiten en het potentieel van uw werknemer. De kwaliteiten en vaardigheden worden in beeld gebracht en naar aanleiding daarvan volgt een advies over de ontwikkelbaarheid.

Tevens is dit type assessment geschikt om leiderschapsontwikkeling binnen uw MKB vorm te geven. Een ontwikkelassessment gericht op leiderschap geeft inzicht in de managementvaardigheden en leiderschapsstijlen van de (aankomend) leidinggevende.

Team assessment

Kosten op maat

Waar zou uw team zich nog verder in kunnen ontwikkelen? Een team assessment kan u helpen om daar meer inzicht in te verkrijgen. Zodat u weet wat de ontwikkelmogelijkheden van uw team zijn op het gebied van onderlinge samenwerking, communicatie en het effectief inzetten van kwaliteiten.

Niveaubepaling

€500,-

Wilt u graag weten wat het denkniveau is van één van uw medewerkers? Métier kan dit door middel van een serie capaciteitentesten voor u bepalen.

Testtoolbox

Kosten op maat

Wilt u liever meer specifiek testen op één of een aantal onderdelen? Wij bieden ook een Testtoolbox aan. Deze bestaat uit aantal tests die verschillende samenstellingen zijn af te nemen. In overleg met Karin Seppenwoolde (NIP psycholoog), die u zal adviseren, bepaalt u welke onderzoeken u wilt (laten) uitvoeren. Na het maken van de test(s) wordt de deelnemer altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om de testresultaten te bespreken en valideren

U kunt kiezen uit de volgende testen:

 • PERSOONLIJKHEIDSKLEUREN, DENKSTIJLEN
  >persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen
 • TEAMROLLEN & TEAMBIJDRAGE
  >inzicht in persoonlijkheid, rol en bijdrage binnen een team
 • CARRIÈREWAARDEN
  >drijfveren en motivatoren
 • ONDERNEMERSSCAN
  >inzicht in uzelf of de ander als (toekomstig) ondernemer
 • DUURZAME INZETBAARHEIDSCAN
  >inzicht in bevlogenheid, flexibiliteit en werkbalans

Hier leest u meer over de onderzoeken.

Prijzen variëren van een losse test inclusief gesprek voor € 200,- tot een volledig ontwikkelassessment van € 1.500,-. We leveren altijd maatwerk en stemmen met u de exacte testen en kosten af.

Testtoolbox

Personeelsontwikkeling

Métier biedt maatwerk

Maatwerk

Het uitgangspunt is altijd dat wij u een training of coaching op maat aanbieden. We inventariseren vooraf eerst samen met u welke behoeften er zijn en maken vervolgens een passend voorstel voor een complete training of coaching. Wij bieden u deze teamontwikkeling MKB tegen een betaalbaar tarief van € 125,- per uur.

Afspraak maken?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Frank Sturrus (organisatiecoach), Eline Boogaerdt-Karsten (STiR erkend teamcoach en trainer), Karin Seppenwoolde (arbeids- en organisatiepsycholoog NIP en trainer) of Anneke Vietje.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye