Onze diensten

Rendemenstverbetering

Bij verbetering van het rendement gaat het om het beheersen van de kosten en het optimaliseren van de opbrengsten en uw bedrijfsprocessen.

Onze adviseur, Dirieke Lassche, is breed geïnteresseerd in bedrijfskundige vraagstukken en houdt zich binnen Métier bezig met de inventarisatie van de takenverdeling binnen MKB-ondernemingen (TaakinZicht®) en rendementsverbetering (RendementinZicht®). Op creatieve wijze doet ze bedrijfsscans waarmee ze nul-metingen doet. In een korte rapportage geeft ze praktische adviezen over mogelijke verbeteringen van het rendement van uw bedrijf waar u direct mee aan de slag kunt gaan.

Meer informatie of een afspraak maken?

Afspraak maken?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij stellen u voor aan onze collega Dirieke Lassche. Zij vertelt u graag meer over de quick scan.

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye