Familiebedrijvigheid®

familiebedrijf

Onlangs is Métier een samenwerking aangegaan met Familiebedrijvigheid®. Familiebedrijvigheid® richt zich op het familiebedrijf in het MKB met een grootte van 5 tot 50 medewerkers.

Bij het runnen van een onderneming komt meer kijken dan alleen vakinhoudelijke kennis. Hoe ziet mijn businessmodel eruit? Wat vertellen ‘de cijfers’ mij? Hoe kan ik krachtig communiceren en hoe geef ik feedback? Waar krijg ik energie van? En hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf toekomstbestendig wordt en blijft? Dit zijn vragen die voor veel familieondernemers spelen.

Door de samenwerking kunnen wij trainingen en advies bieden aan ondernemers en managers van familiebedrijven binnen het MKB. Familiebedrijvigheid® richt zich op de zakelijke kant van het ondernemen en de persoonlijke aspecten binnen het familiebedrijf.

Een training heeft een duur van 1 tot 6 volledige dagen waar in kleine groepen op praktische en persoonlijke wijze aan verschillende onderwerpen aandacht wordt besteed. Deze worden direct toepasbaar gemaakt op de eigen onderneming.

Gevolg van deze training kan zijn dat blijkt dat het nodig is om meer expertise en professionaliteit aan uw onderneming toe te voegen. Métier helpt u dan uiteraard graag verder door samen met u een vacature te formuleren en het wervings- en selectieproces te begeleiden.

De trainingen worden verzorgd op onze locaties in Zwolle, Barneveld en Rhenen.