Assessments

Heb ik de juiste kandidaat voor de vacature? Maak ik optimaal gebruik van de talenten van mijn medewerkers? Wat is het niveau van mijn teams en managers? Als u deze vragen professioneel wilt beantwoorden, kunt u gebruik maken van ons moderne en intelligente assessment- en testprogramma. Zo bieden wij u maatwerk conform de hoogste Europese normen voor een MKB prijs.

Selectie assessment

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste kandidaat hebt geselecteerd voor uw vacature? Aansluitend op het wervings- en selectieproces kan er een praktijkgericht assessment ingezet worden. Met behulp van diverse capaciteiten- en persoonlijkheidstesten wordt de match tussen de kandidaat, de functie en de organisatie in kaart gebracht. De assessment fee bedraagt € 1.250,-.

Ontwikkelassessment

Bent u benieuwd naar de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers? Tijdens een ontwikkelassessment maakt de adviseur een competentieprofiel op basis van de competenties, de capaciteiten en het potentieel van uw werknemer. De kwaliteiten en vaardigheden worden in beeld gebracht en naar aanleiding daarvan volgt een advies over de ontwikkelbaarheid.

Tevens is dit type assessment geschikt om leiderschapsontwikkeling binnen uw MKB vorm te geven. Een ontwikkelassessment gericht op leiderschap geeft inzicht in de managementvaardigheden en leiderschapsstijlen van de (aankomend) leidinggevende. De kosten voor een ontwikkelassessment zijn € 1.500,-.

Team assessment

Waar zou uw team zich nog verder in kunnen ontwikkelen? Een team assessment kan u helpen om daar meer inzicht in te verkrijgen. Zodat u weet wat de ontwikkelmogelijkheden van uw team zijn op het gebied van onderlinge samenwerking, communicatie en het effectief inzetten van kwaliteiten. Zowel de inhoud als de kosten van dit assessment worden in overleg met u op maat gemaakt.

Niveaubepaling

Wilt u graag weten wat het denkniveau is van één van uw medewerkers? Métier kan dit door middel van een serie capaciteitentesten voor u bepalen. De kosten hiervoor bedragen €500,-.

Testtoolbox

Wilt u liever meer specifiek testen op één of een aantal onderdelen? Wij bieden ook een Testtoolbox aan. Deze bestaat uit aantal tests die verschillende samenstellingen zijn af te nemen. In overleg met Karin Seppenwoolde (NIP psycholoog), die u zal adviseren, bepaalt u welke onderzoeken u wilt (laten) uitvoeren. Na het maken van de test(s) wordt de deelnemer altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om de testresultaten te bespreken en valideren

U kunt kiezen uit de volgende testen:

PERSOONLIJKHEIDSKLEUREN, DENKSTIJLEN
>persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen

TEAMROLLEN & TEAMBIJDRAGE
>inzicht in persoonlijkheid, rol en bijdrage binnen een team

CARRIÈREWAARDEN
>drijfveren en motivatoren

ONDERNEMERSSCAN
>inzicht in uzelf of de ander als (toekomstig) ondernemer

DUURZAME INZETBAARHEIDSCAN
>inzicht in bevlogenheid, flexibiliteit en werkbalans

Hier leest u meer over de onderzoeken.

Prijzen variëren van een losse test inclusief gesprek voor € 200,- tot een volledig ontwikkelassessment van € 1.500,-. We leveren altijd maatwerk en stemmen met u de exacte testen en kosten af.

Selectie Assessment en Ontwikkelassessment, Team Assessment

 

Eline Boogaerdt-Karsten is gecertificeerd voor HR Organizer

 

 

Ontwikkel Assessment, Selectie Assessment, Teamassessment

 

 

Karin Seppenwoolde is arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP)