ASSESSMENTS

Wat bieden we?

Selectie assessment

€1250,-

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste kandidaat hebt geselecteerd voor uw vacature? Aansluitend op het wervings- en selectieproces kan er een praktijkgericht assessment ingezet worden. Met behulp van diverse capaciteiten- en persoonlijkheidstesten wordt de match tussen de kandidaat, de functie en de organisatie in kaart gebracht.

Ontwikkel assessment

€ 1.500,-

Bent u benieuwd naar de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers? Tijdens een ontwikkelassessment maakt de adviseur een competentieprofiel op basis van de competenties, de capaciteiten en het potentieel van uw werknemer. De kwaliteiten en vaardigheden worden in beeld gebracht en naar aanleiding daarvan volgt een advies over de ontwikkelbaarheid.

Tevens is dit type assessment geschikt om leiderschapsontwikkeling binnen uw MKB vorm te geven. Een ontwikkelassessment gericht op leiderschap geeft inzicht in de managementvaardigheden en leiderschapsstijlen van de (aankomend) leidinggevende.

Team assessment

Kosten op maat

Waar zou uw team zich nog verder in kunnen ontwikkelen? Een team assessment kan u helpen om daar meer inzicht in te verkrijgen. Zodat u weet wat de ontwikkelmogelijkheden van uw team zijn op het gebied van onderlinge samenwerking, communicatie en het effectief inzetten van kwaliteiten.

Niveaubepaling

€ 500,-

Wilt u graag weten wat het denkniveau is van één van uw medewerkers? Métier kan dit door middel van een serie capaciteitentesten voor u bepalen.

Testtoolbox

Kosten op maat

Wilt u liever meer specifiek testen op één of een aantal onderdelen? Wij bieden ook een Testtoolbox aan. Deze bestaat uit aantal tests die verschillende samenstellingen zijn af te nemen. In overleg met Karin Seppenwoolde (NIP psycholoog), die u zal adviseren, bepaalt u welke onderzoeken u wilt (laten) uitvoeren. Na het maken van de test(s) wordt de deelnemer altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om de testresultaten te bespreken en valideren

U kunt kiezen uit de volgende testen:

 • PERSOONLIJKHEIDSKLEUREN, DENKSTIJLEN
  >persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen
 • TEAMROLLEN & TEAMBIJDRAGE
  >inzicht in persoonlijkheid, rol en bijdrage binnen een team
 • CARRIÈREWAARDEN
  >drijfveren en motivatoren
 • ONDERNEMERSSCAN
  >inzicht in uzelf of de ander als (toekomstig) ondernemer
 • DUURZAME INZETBAARHEIDSCAN
  >inzicht in bevlogenheid, flexibiliteit en werkbalans

Hier leest u meer over de onderzoeken.

Prijzen variëren van een losse test inclusief gesprek voor € 200,- tot een volledig ontwikkelassessment van € 1.500,-. We leveren altijd maatwerk en stemmen met u de exacte testen en kosten af.

Testtoolbox

Assessments

Meer informatie of een afspraak maken?

Afspraak maken

Onze collega's Eline en Karin nemen de assessments af en vertellen u er graag meer over. Eline Boogaerdt-Karsten is gecertificeerd voor HR Organizer en STiR erkend. Karin Seppenwoolde is arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP)

arrow-right arrow-down arrow-left chevron-down close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook map-pin grid clock earth award briefcase book-open sun euro user pie-chart home map venus-mars coffee clipboard cloud-drizzle trending-up heart users eye