Ik zoek werk

Ik zoek werk en wil mijn talenten inzettenWerkgebied Métier

Ik zoek werk – Métier richt zich op gemotiveerde en gepassioneerde mensen (op hbo- of wo-niveau),
die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan in ons focusgebied. Als ‘Metier-kandidaat’ weet je wat jouw talenten zijn en heb je de drive om deze in te zetten. Belangrijk daarbij is dat je een consistente opbouw hebt in je cv (geen jobhopper) en beschikt over een gedegen opleidingsachtergrond. Je hebt een toekomstplan en een duidelijke visie op de wijze waarop je jouw ambities waar gaat maken. Daarnaast beschik je over actuele vak- en marktkennis, professionele skills behorende bij de door jou geambieerde functie, waardoor jij ‘het verschil kunt maken’!

Wij richten ons zowel op ambitieuze starters, als kandidaten met meer ervaring die toe zijn aan een tweede of derde carrièrestap.

Ik zoek werk en ben een Métier-kandidaat
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, dan voegen wij je graag toe aan ons kandidatenbestand. Stuur ons een open sollicitatie voorzien van cv en begeleidend schrijven. Per mail houden we je op de hoogte van actuele vacatures in jouw richting. Heb je vragen over jouw kansen op de arbeidsmarkt of de inhoud en opmaak van jouw cv, neem dan, wanneer je je open sollicitatie hebt verstuurd, contact op met Ingobert Veen. Hij zal je telefonisch te woord staan en van advies voorzien.

Bekijk ook eens ons actuele vacatureoverzicht op de website. Vind je een vacature interessant, kijk dan ook goed naar de functie-eisen. We gaan ervan uit dat je hieraan voldoet wanneer je solliciteert.

Ik zoek werk, maar ben (nog) geen Métier-kandidaat.
Herken jij jezelf niet in de ‘Metier-kandidaat’ maar wil je wel graag begeleiding bij het ontdekken van je talenten? Neem gerust contact met ons op voor coaching of testen (o.a. competenties en drijfveren). Samen kijken we naar jouw doelen en de stappen die je kunt ondernemen om deze te bereiken.